L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dilluns, 26 de febrer del 2007

VISTA ALEGRE -CF CAN VIDALET B 3-3

Ha estat una plaer disposar d'alguns dels jugadors que per circumstàncies i necessitats del club, evidentment, no has pogut disposar.Però repeteixo, quin plaer. Gran partit, superiors excepte en els primers 5 minuts de la 1ª part i primers 15 de la 2ª, moment que va tornar al camp Álex, sens dubte el millor del partit. Tot el que ens màncava va aparèixer de sobte. Actitud, compromís, qualitat, criteri.... La primera part va acabar 1-2 però hagué d'acabar amb un ampli avantatge del nostre costat.
En la represa els canvis van baixar el nostre nivell, lògic, van ser 5 els canvis i no cal esquinçar-se les vestidures, els jugadors entrants no són del nivell dels substituïts. La volta al camp d' Álex ens va fer reprendre el comandament (perdiam 2-3) i fer-nos mereixedors d'un resultat millor. Felicitats a tots, perquè tots som equip, encara que ens deúriem mirar al llombrígol propi TOTS (m'incloc) abans de mirar el dels altres.