L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dilluns, 12 de febrer del 2007

CAP DE SETMANA

Respecte als equips amateurs, ressenyar les victòries del Huelva i Can Vidalet per 3-1 davant el Atlanta i 2-0 davant Can Cervera respectivament.El Pubilla Casas no va poder passar de l'empat davant la Iberiana i gràcies, perquè en la primera meitat si la sort no li hagués estat esquiva al conjunt visitant i l'àrbitre hagués assenyalat un més que clar penal de Bravo el resultat podia haver estat d'escàndol.
Quant al futbol base, no va haver cap resultat notori i que sortís de la lògica, però si cal destacar la important victòria del Pubilla juvenil A davant el Sant Ignasi que li permet continuar a 3 punts del líder i la derrota de l'Infantil "A" del Can Vidalet que comença a veure prop la possibilitat del descens.El cadet A de el Can Vidalet es va assegurar la salvació pràcticament al vèncer al Can Boada 5-1 i el Pubilla Casas va trencar una sèrie de resultats negatius al vèncer al Extremeño per 3-1.