L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dimarts, 27 de febrer del 2007

DIAGNÒSTIC?


No sàvia si escriure aquest post i per això han passat 3 dies gairebé des que van succeir els fets i m'he decidit a fer-ho doncs crec que no envaïx la privadesa del vestuari i que la importància del tema ho mereix.No m'estendré, perquè si ho faig sortiré amb globus i amb la cara trencada.
El fet és que 3 pares no van voler dur a cap company o pare del mateix en el seu cotxe el dissabte per a disputar el partit contra el Vista Alegre.

Motius? Doncs no els sé, me'ls imagino, però podrien ser el racisme, l'egocentrisme, la insolidaritat o millor encara, la fimosi cerebral. Si els companys del teu fill no mereixen anar en el teu cotxe, el teu fill no mereix entrenar amb ells. Sense els vostres 3 fills podríem haver jugat, vosaltres sense els altres 14 no.


El racisme és tan imbècil com valorar un llibre pel color dels seus fulls.