L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dilluns, 19 de febrer del 2007

EX-PORTER DEL CE PUBILLA CASAS ICONA SEXUAL GAY

Espectacular sorpresa la que m'he dut quan buscant els registres de CE Pubilla Casas a Google i a la seva pàgina 6 em trobo una entrada en anglès que parla sobre un porter de l'equip de L'Hospitalet. Entro i.... sorpresa un bloc on el porter és tractat com icona sexual.És un bloc que el seu subtítul és "un bloc dedicat a les belleses masculines del món".
Passo a traduir una mica el comentat en aquest post.
Diuen que:" ... mentre tornàvem del Port Olímpic vam trobar el camp de la Barceloneta, on estaven jugant un partit i que decidim fer una pausa i veure el mateix i que bona decisió va ser aquesta. Mentre buscàvem un bon seient ens va enlluernar una llum, la llum del porter del Pubilla Cases.El Pubilla no va poder guanyar el partit però ell si va guanyar els nostres cors.I vam lamentar no saber gens més d'ell.Solament tenim les seves fotos si algun visitant de Barcelona del nostre bloc ho coneix i té informació que ens ho faci saber...".
Aquí teniu l'enllaç del post : http://www.casualinistanbul.com/casual_in_istanbul/2005/09/gaol_keeper_fro.html

Crec que aquest noi és Alberto Sánchez, que posteriorment va fitxar per L'Olesa.
Si algú creu que no és ell que m'ho faci saber si us plau.