L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

diumenge, 18 de febrer del 2007

CAÇA INTERROMPUDA

Avui el juvenil A de el Pubilla Cases tenia l'oportunitat d'atrapar al Trajana al liderat del grup 11 de la 2ªDiv.Això si, aprofitant que el conjunt de Sant Adrià descansava. El Pubilla Cases partia amb David,Carles,Borja,Rafa,Marcos,Jordi,Kike,Albert,Marc,Pablo i Cristo en l'onze inicial, i del costat de l'UB Catalonia l'onze de partida fou per a Ortiz,Vilegas,Sivera,Rodríguez,Guillén,Fandos,Iserte,Sánchez,Assenracher,Monteys i Lachezaron. Només iniciar-se el partit i al centrar l'equip barceloní, el conjunt local va disposar de la primera ocasió de gol que Kike va desaprofitar al rematar dintre del àrea petita amb el cap per sobre del travesser un centre per l'esquerra. Un miratge, la primera part no va oferir cap tipus de futbol, els dos equips sense idees, sobretot el Catalonia que no intentava ni tan sols acostar-se a l'àrea rival.El conjunt local, sense joc col·lectiu(el doble pivot brillava per la seva absència en tasques de construcció), vivia de les accions aïllades de Pablo amb llançaments des de fora de l'àrea.En una d'aquestes accions va tenir el Pubilla Cases la millor oportunitat de la primera part a 5 minuts de la finalització amb el mateix protagonista i una gran intervenció del porter visitant enviant el baló a corner.
La segona meitat va començar de la mateixa manera que va acabar, gens de joc, embranzida de l'equip local, més per obstinació que per joc, i com no podia ser d'altra manera en una acció de Pablo que va controlar un baló que havia enviat un astronauta a la vora de l'àrea, va aprofitar el mateix per a col·locar-se el baló a la seva esquerra i batre al porter amb un gran tir. La pluja començava a aparèixer i la gent va començar a tenir un motiu de preocupació més important que el pobre bagatge futbolístic que fins a ara havien presentat els 2 equips, sense cap acció més que ressenyar s'arribà al minut 75, al que l'àrbitre observant que els jugadors no podien jugar sense Zodiac va decretar la suspensió del partit.El Pubilla haurà de millorar en la seva elaboració ofensiva i creació del joc si vol ser campió. Així doncs, partit suspès min.75 Pubilla C.1 UB Catalonia 0.