L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dijous, 15 de febrer del 2007

CAN VIDALET - POLVORITENSE PER LA SALVACIÓ

En Ángel B. és l'entrenador de l'Infantil A del Can Vidalet que participa al grup 2 de la 1ªDiv. i que compte amb una llarga trajectòria en aquest club, tambien col·labora amb el 1er equip i en altres funcions dintre del club. L'Infantil A del Can Vidalet està, si la classificació que tenim és certa, a 5 punts del descens, posició de referència que ara comparteixen CE L'Hospitalet i Polvoritense. Aquest cap de setmana s'enfronten Can Vidalet i Polvoritense i volem preguntar a l'entrenador dels del Baix sobre alguns aspectes del partit i sobre com veu el desenllaç final.

P:Veient la classificació, sembla que el partit del dissabte pot ser decisiu.Tú també ho creus?
R:El partit d'aquest dissabte és decisiu per dos motius. Primer ens donaria un matalàs de punts important i segon i més important ens donaria moral i ens treuria pressió per als dos següents partits i poder tornar a jugar com ho vam fer davant Catalonia, Trajana o Bellvitge.

P:Sents pressió per algun motiu(club, pares....) o només la que et puguis crear tú mateix?
R:No sento pressió ni per part del club ni per part dels pares. La pressió ja me la poso jo mateix, però no pressió per a guanyar el cap de setmana, sinó per a fer el cap de setmana tot allò que has estat entrenant des que va començar la temporada. Encara que per desgràcia l'estat anímic que et donen els resultats influïxen moltíssim en el joc i ho fa tot més difícil.

P:Tens tot l'equip en condicions de jugar el dissabte o arrossegues alguna baixa?
R:A dia d'avui tinc tot l'equip disponible excepte un porter ( Lucas ).

P:L'equip és conscient del que es juga en el partit contra el Polvoritense o tractes que el grup treballi sense pensar que es poden complicar molt les coses si es perd?
R:Intento treure importància a aquest partit. Exposo el partit com un més. L'únic missatge que he llançat és el de sortir al camp a divertir-se ( fora nervis ) i realitzar tot allò que duem entrenant durant mesos.

P:Suposo que estaràs segur de la salvació, però creus que s'assolirà amb folgança o haurem d'esperar fins a l'última jornada?
R:Confio en la salvació i que al final no passarem angoixes per a salvar-nos. Els tres pròxims partits determineren el nostre futur.

P:Ens pots donar un pronòstic sobre qui serà el campió i qui són els 4 equips que baixaran i com no, un resultat per a aquest dissabte?
R: És dificil donar un pronòstic sobre el campió perquè hi ha molts factors que poden influir ( lesions, malalties, etc ). De totes formes crec que per joc combinatiu i ordenat hauria d'ésser la Damm, per joc vertical el Trajana o el Bellvitge. M'agradaria que sigues la Damm però em decanto pel Trajana. Per al descens aposto pel Comtal, el Llefià, el Polvoritense i la Guineueta.En quant al resultat tot el que sigui una victòria nostra ja em val.

Gràcies, molta sort i que obtinguem la salvació com més aviat millor.