L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

diumenge, 25 de febrer del 2007

RESULTATS CAP DE SETMANA

El Pubilla Cases es col.loca més abaix encara després de la seva derrota a Rubí, per 3-2 davant l'Olímpic, que a sobre s'ha combinat amb victòria del Santfeliuenc 0-1 a Magoria,i amb una més que possible victòria de la Iberiana aquesta tarda a Guissona.
De la mateixa manera l'infantil del Can Vidalet trás perdre 0-2 amb un rival directe com és la EE. Guineueta es complica també la seva permanència en aquest cas en la 1ªDiv.
Victoria còmoda del cadet B del CE L'Hospitalet contra la P.Anguera 6-0,del juvenil del Pubilla 0-3 contra el Sistrells, i del Can Vidalet amateur que va vèncer 3-0 al Chacarita i que d'aquesta manera s'acosta més al capdavant de la classificació després de les ensopegades d'Iberia (2-3 davant Escolapis) i Gornal (2-0 davant Meridiana). L'At.Huelva no acaba al partit perque poc abans del descans al camp de EE Guineueta amb 0-0 al marcador, es produeix d'una invasió de camp.
Del partit del Cadete B del Can Vidalet tindreu el post aquesta nit.