L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dilluns, 19 de febrer del 2007

MERIDIAN CUP

La Meridian Cup arriba a Barcelona

La Federació Catalana de Futbol (FCF) us convida a assistir a un esdeveniment únic que es cel·lebrarà els propers dies 27 de febrer i 1 de març a Barcelona: la Meridian Cup. Es tracte d’un doble enfrontament entre les seleccions d’Europa i Âfrica, de categoria Sub-18, que es jugarà al Miniestadi del F.C. Barcelona. L’entrada es gratuïta per tots els vostres jugadors sempre que es recullin abans dels partits a les taquilles del Miniestadi. L’organització donarà regals als assistents als partits. L’horari dels encontres és el següent:

Europa vs Àfrica
· Dimarts 27 febrer: 18.30 hores.
· Divendres 1 març: 11.00 hores
Entrada gratuïta pels federats de la FCF
· La Meridian Cup està organitzada per la UEFA, CAF, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya, FC Barcelona, Federació Catalana de Futbol i la Real Federación Española de Fútbol.
Es tracte, sens dubte, d’una oportunitat immillorable per que els vostres jugadors del futbol base puguin veure en acció als millors juvenils d’Europa.


FONT:Federació Catalana de Futbol