L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dijous, 1 de febrer del 2007

V.CATALUNYA "A" - CF CAN VIDALET "B" 2-1

Bon partit el qual hem disputat aquesta tarda en el Mpal.Districte IV.En la primera part hem gaudit de les ocasions més clares del partit,2 clars 1 contra 1 de Rubén, Veterans no ha creat cap ocasió en aquesta primera meitat.Hem pecat en no tenir amplitud en el nostre mig camp, i degut a les reduïdes dimensions del camp no vam poder trobar tota la fluïdesa necessària a aquesta zona del camp.En la segona part una lesió de Cris va minvar a l'equip defensivament i encara així aconseguim el 0-1 gràcies a una bona jugada que va culminar Ruben davant la sortida del porter.Però en el servei de centre l'equip local i gràcies a una distracció monumental de tot l'equip va arribar l'empat a 1, en tres minuts i gràcies a un error de Sergio al llançament de falta, (coses que pasen al futbol) Veterans es col·loca 2-1.A partir d'aquí l'equip va perdre l'ordre i malgrat intentar-lo no va poder assolir l'empat, potser el resultat més just.Molt bona l'actitud de l'equip, gens a veure amb setmanes anteriors i que espero tingui la seva continuació en els pròxims partits.Només cap felicitar a tots els jugadors avui, d'aquesta manera ens acabaran sortint les coses. El dissabte a Santa Coloma de Cervelló a confirmar el canvi d'actitud abans ressenyat.Per cert, molt bon arbitratge del col.legiat J.Ramon Roca.