L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dilluns, 18 de juny del 2007

CONDOL

Des d'aquestes línies vull mostrar el més sentit condol a la família Moragues per la pérdua de Rosario Delgado, mare de la nostra amiga Juani.

Una abraçada molt forta per a tu Juani, per als néts Sandra i Toni i per en Toni pare.


Crec que em sobren més paraules.

Per sempre.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

AUNQUE EL APELLIDO NO ES MORGADES SINO MORAGUES DARTE LAS GRACIAS A TI POR ESTE GESTO Y A LOS QUE HABEIS COMPARTIDO CON MI FAMILIA Y CONMIGO ESTOS DIAS TAN DUROS, DE VERDAD QUE MUCHAS GRACIAS POR LA AYUDA QUE E TENIDO CON VOSTROS Y LA FACILIDAD QUE E TENIDO A LA HORA DE SOLOCIONAR PROBLEMAS NO E TENIDO LA NECESIDAD DE PEDIR FAVORES PORQUE E TENIDO AMIGOS A MI LADO MUCHAS MUCHAS MUCHAS GRACIAS CABRAS, SALVA, MARIA JOSE, SERGI KIKE AGUS(MOU).
QUIZAS ALGUNAS PERSONAS SE DEN CUENTA QUE EN ESTE BLOC NO TODO SON CRITICAS AUNQUE A ALGUNAS PERSONAS LES PAREZCAN CRITICAS LAS VERDADES QUE SE ESCRIBEN AQUI, LOS AMIGOS SE DEMUESTRAN CAMINANDO. DE VERDAD GRACIAS HEMANOS.

UN SALUDO DE TONI

Marco Sànchez ha dit...

Ha estat un lapsus lingue, ja està rectificat.

Anònim ha dit...

No mas que nada para que no se me confunda con el gran Entrenador Pubillenc, no me gustaria perder de golpe lo poco que se de futbol

Toni un "CABRA"

Anònim ha dit...

y tu toni con quien as empatado en un banquillo porque no me suenas

Marco Sànchez ha dit...

Per exemple ha empatat i ha guanyat al Pubi.

"Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer"

Salut i República.

Anònim ha dit...

¿pero como entrenador o como delegado sabelotodo y aficionado?

Anònim ha dit...

Hola soc el sergi i nomes vull comentar dues coses, primera dir que jo no crec q sigui el tema més apropiat de tractar en aquest apartat.
en segon lloc, dir q es mol facil rajar sense posar el nom i dir mentides xk si d'alguna cosa sap realment toni es de futbol i del q passa a molts llocs. com a delegat pot ser sabelotodo xk porta mol temps exercint aquesta tasca i coneix a la perfeccio com va, ja t'agradari a tu saber com a minim la meitat que ell.
per ultim toni no feien falta les teves paraules de gratitud, ja que em sembla q parlo en nom de tots els cabres quan te dic q ho hem fet xk era el moent d'estar al vostre costat i ajudar el maxim possible.

anims i endavant

Anònim ha dit...

Ya te gustaría a ti saber una pequeña parte de lo mucho que sabe mi padre de fútbol.
¿Tú sabes si mi padre a echo o no de entrenador alguna vez?¡¡ Antes de criticar, informate bien!!
¿No lo has visto nunca en un banquillo? ¡¡¡Pues chico usa gafas que te hacen falta!!!
¿Delegado sabelotodo?mira, ahí te voy a dar la razón, ¿sabes porque?¡¡¡¡Pues porque es muy grande!!!! y después de tantos años vinculado al mundo del fútbol, sí señor, mi padre sabe de todo y sus hijos estamos muy orgullosos de él.
Además él siempre da la cara no como tú que te escondes en anónimos para criticarlo.
y a los cabras daros las gracias por estar a nuestro lado en estos momentos en especial al lado de mi madre. MUCHAS GRACIAS