L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dilluns, 11 de juny del 2007

A PRIMERA, I SENSE SOROLL

Gràcies nois pel gran partit, gràcies per fer-nos gaudir tant, però sobretot gràcies perquè el vostre triomf, és el triomf d'una manera de fer.

Una manera de fer on tots som importants, on tots ens sentim partíceps de tot i on tot el món sense excepció se sent involucrat.

Un triomf del grup, del treball i de l'esforç, de la constància i de la confiança en el treball ben fet, de la paciència.

No és fàcil en tres partits dur a gairebé 2000 persones a un camp de futbol i vosaltres ho heu aconseguit, no és fàcil que la gent 3 hores després passi pel camp i digui que el partit ha estat d'allò més bonic que ell recorda en aquest camp.

Jo que he estat jugador d'aquesta entitat, entrenador en una etapa anterior, i en aquesta, em sento orgullós de pertànyer a aquest Club, igual que si haguéssim perdut, però avui sóc més feliç.

No vull oblidar-me de ningú en les felicitacions, però la meva condició d'entrenador, em duu a en recodar-me més de tots aquells que no podem donar-li a la pilota: Guti, Ángel, Marcos (aquest encara pot donar-li, encara que sense saber on), Manolo i Esther. ( I de Pedro que rentes molt bé la roba, jajaja, una abraçada molt forta crack).

Evidentment de Vila, perquè té part de culpa amb el treball realitzat i als que alguna vegada han estat amb mi com a jugadors: Álex, Kike, Beni, Luís, Galindo, Fran i Wicky (per cert, aquest avui “missing”).

Demà, si tinc ganes ja faré la crònica del partit i m'estendre més amb la gent que treballa des de dintre i a la qual vull em ¨d'agraïr la seva feina.

Des d'aquí una abraçada a la gent de La Garriga que s'ha portat estupendament, tant en el partit d'anada com en el de tornada.


I un avís per a navegants:


“LA FEINA BEN FETA, NO TE FRONTERES”


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias Marco. Que sepas que la gente del amateur también se siente identificada con el club y que sabe que al subir, hemos hecho felices a mucha gente, tanto del barrio como a los que trabajan internamente. La plantilla la forman ya muchos jugadores formados en el club, otros que llevan un mínimo de 3 ó 4 años en el equipo, otros que son del barrio y otros pocos que, siendo nuevos, esperamos que estén con nosotros muchos años. Te digo esto porque, independientemente ya del ascenso, estamos construyendo un club como a nosotros nos gusta tenerlo, y creo que esta plantilla es fiel reflejo de ello. Como tu bien dices, en el Canvi todos somos importantes, es un trabajo de muchos y hoy estamos muy contentos de haceros más felices también a vosotros.
Un abrazo.

Anònim ha dit...

A ver si vajais tontosssssssss

Marco Sànchez ha dit...

És pot baixar (per cert amb "b", igual en espanyol que en català ), però ho faríem sense mals rotllos i amb la cara ben alta i amb un treball que ara per ara està a hores lluny del vostre.