L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

diumenge, 10 de juny del 2007

Torneig Pubilla Casas

Ni tan solament vaig a enumerar als campions ni la respectives finals, en primer lloc perquè desconec part d'elles i en segon lloc perquè per al meu parer, al cap i a la fi aquest és el meu bloc, manquen d'importància. Però si que crec que hauríem d'analitzar alguns dels detalls esdevinguts en el mateix.

Comencem:

El primer i crec que més eloqüent, és el protagonitzat en la final de Cadets d'avui, on s'han enfrontat d'una banda “Els Amics de Kike” contra “Els Amics d'Agus”(així els han batejat els entrenadors), tot això després que l'equip francès decidís retirar-se als 10 minuts de joc d'un partit de classificació que durava 40, i que més altre mini-partit de la mateixa durada ha estat tot el temps que aquest equip francès ha estat sobre el terreny de joc.

Si els lectors recorden, ja vaig parlar que es tornava a convidar a un club que havia estat expulsat del Torneig en una edició anterior i s'han confirmat les meves expectatives del succeït. Ho sento pel Mister de l'A que ha perdut una gran oportunitat de fer una gran butifarra a algunes persones, no et preocupis, més gran tindràs l'oportunitat de fer-la.

Segona moguda la de la Final de Juvenils, on abans d'acabar la fase de classificació ja se sabia el finalista, perquè la UE Sant Andreu no podia jugar la final, que finalment ha jugat la UE Sants.

I tercera i última de moment, perquè hi ha més coses que callar, és que ja som més gent la que esperem el dinar per a col·laboradors, que avui de nou s'ha suspès, hi ha paraules que s'han deixat caure com:

-“Jo no necessito col·laboradors”
I no és cap dels dos de la foto, però...............


12 comentaris:

Anònim ha dit...

una vergonya, es una vergonya, no tinc paraules, si això es torneig que serà un torneig mínimament bo.

Anònim ha dit...

que bona la botifarra, era dissecada, alguns obriran els ulls.
no per tindre mes cales se es mes senyor, ni per fer mítings, ni per esta en contra del mon, nomes fa falta tindre sentit comú, se honest amb un mateix, i no deixar-se influencia pels pilotes o pilotetes però això al pubilla no existeix "els pilotes son de goma" i boten, i botennnnnnn.

Anònim ha dit...

Pero pero con pot se que fos disecada si ancara tenia pel.
No volen tornar ni els PILOTES. JaJaJa. Noomeeesss laaa geeennttt deeepreeesiiivaaaa per no tindre altibaxos. ogggg.
PER SER SENYOR SA DE VENIR DE MENA

VAMOS FIDEL VAMOS CHICO SUELTA UN MITINGG.

HONESTITAT AL PUBILLA? QUINA PARAULA MES RARA

david ha dit...

que flipaos

Anònim ha dit...

Dejar al pubilla tranquilo que solo saveis decir tonterias,tengo unas ganas que acave la tenporada para que se linpie el pubilla que falta le ace el atajo de FALSOS que hay.para no gustaros el pubilla sienpre estais hablando de el.soy la ISITA.

Marco Sànchez ha dit...

Mira Isita igual ara sóc més clar que en algun post, i público aquest comentari com a tal, però estic fins als nassos que tot el món es senti al·ludit i maltractat quan l'única cosa que faig és criticar una gestió que em sembla que és dictatorial, i nefasta per al conjunt de l'Entitat, és tan difícil d'entendre?
1. Si tu vols que deixem al Pubilla en pau, tu vols que s'enfonsi.
2. La temporada es va acabar i cal donar gràcies a això perquè d'una altra manera no sé com s'hagués acabat.
3. Falsos, quina gràcia, falsos els qué estimen al Club i s'han d'anar titllats de traïdors després de treballar fins a l'últim dia i empassar-se "carros i carretas"?
4. Ens agrada el Pubilla i ho estimem, però no som el "perrito faldero" de ningú, i no combreguem amb les idees del "mandamás".A sobre ens coarten la llibertat d'expressió, i per tant ens marxem i en el meu cas em vaig anar l'any passat.
5. Obriu els ulls, quí queda en el Club?, quí ha decidit anar-se?, qui ha decidit no tornar? plantejar-vos el perquè d'aquesta situació.
6. La crítica des del respecte, com jo l'he fet, és bona, ens fa créixer, ens fa millorar ,pensar, el que no és bo és fer callar a aquestes veus, amagar-se, censurar, el que ara intenteu fer amb mi, és el que algú de l'Entitat fa dia darrera dia amb tot aquell que no està d'acord amb ell.
7.I crec que és millor que calli, perquè no vull perjudicar a terceres persones.
Per cert Andréu, si llegeixes això, et diré que crec que no has entès res, estàs molt equivocat en la teva forma de pensar, creia que podies llegir entre línies i veig que no.
T'ho diré molt clar, vaig intentar dir-t'ho entre parèntesi, t'aprecio molt, no havies d'haver-t'ho pres com una cosa personal, tot el contrari, torna a llegir el post últim i la frase entre parèntesi.


Salut i República.

Anònim ha dit...

ke tu siempre criticas al pubilla ya se ke kedras ke se unda i ke vosotros se hais los mejores siempre igual critica al canvidalet o sino callate i pon resultados i polemicas

Marco Sànchez ha dit...

No se qui ets perquè per a variar vas d'anònim, però per a començar et diré que la teva ortografia és patètica.
I en segon lloc et diré que si ets incapaç d'obrir els ulls i dir una cosa, només una, una mica coherent i amb arguments millor que no diguis res perquè quedes retratat "campeón".

Anònim ha dit...

Enteraos todos de una vez que si nos vamos al Canvi es porque hoy por hoy las cosas se hacen de puta madre y no como en el pubilla que hay mucho lameculos y nadie nada ni por los jugadores ni entrenadores de fútbol base. Dónde está el dinero de Mallorca? Toda la directiva sabía que nos íbamos a Mallorca y cuando EL LUTE se va con la pasta y la moto dicen que no sabían nada. HALA CON DIOOOSSSS Y LA CABRA a dar por culo a otros. Kike, a día de hoy entrenador de un gran grupo de lechones como es el Infantil A del Pubilla Casas

Anònim ha dit...

comeculos tu padre .

si estais diciendo cosas del pubilla esque tenis envidia.
I sois unos cagados porque namssabeis decir cosas desde aqui a la cara no sabeis decir nada eeeeee eso ess como cojer i ir al campo del pubillas i decir todo lo que estais poniendo aqui .

Anònim ha dit...

Anda vuelve al colegi que no aprendiste nada bola de sebo, y quedaros con vuestro pubilla haber si heredais algo

Anònim ha dit...

YO CREO QUE LO DE MALLORCA TARDE O TEMPRANO SE SOLUCIONARA, CREO QUE YA ESTA EN PROCESO EL JUICIO CONTRA LA PERSONA IMPLICADA QUE A MI PADECER CREO QUE LO QUE DIJO EN SU DIA ERA CIERTO. PERO BUENO TODO SE VERA YO SE QUE EL SERIA INCAPAZ DE HACER LO QUE HIZO QUERIA DEMASIADO A SU EQUIPO PARA FALLARLES COMO LES FALLO PERO TIEMPO AL TIEMPO TODO SALDRA A LA LUZ.