L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dimecres, 6 de juny del 2007

CE PUBILLA CASAS, A LA DERIVA

Ha estat com aigua caiguda del cel la pàgina que al seu suplement de Futbol Català ha publicat avui "El Mundo Deportivo" per tornar a escriure sobre el tema i recordar-li a aquell anónim que va publicar un comentari al meu post que encara estic esperant la seva resposta.

Manuel Ayala, que és qui signa la columna, una de dues, o no coneix el Club, o algú li ha dit el que havia de dir.

Jo ja sé per on van els trets, el que no sé és perqué li diu “Rojo” a Domingo Fernández, suposo que no serà per temes polítics, evidentment, o potser és per els colors de la segona samarreta del Club, aquí m’ha despistat una miqueta.

De molt mal gust, culpar a la mort del nostre “Presi”, d’alguna manera, del que passa al Club, i molt lamentable el publicat després :” ........un equip de treball que no dribla esforços i que s’està dedicant a la base sense oblidar un primer equip…….” No serà al contrari?

I ara ens hem d’anar amb el que succeix al 1er. Equip, ara resulta que els jugadors “rajan” al Fórum de Futbol Catalunya contra la Directiva i la“Gran Penya LOS CABRAS”,perque és veuen al carrer. Senyors el motiu de la vostre queixa és la mateixa que la nostra , amb una salvetat, vosaltres cobreu una pasta, vosaltres esteu mimats fins a limits insospitats, els altres, els del futbol base estan deixats de la mà de Déu.

Feu bé, molt bé de cobrar el que cobreu, i si em donessin més, més que cobraria, i tant, però no em demaneu que a sobre hagi de posar el llit. També entre vosaltres, jugadors del primer equip, hi ha hagut postures que no ens ha agradat gaire com la que jugueu un partit a 25 Kms. de L’Hospitalet i un company no vagi a veure’l i és quedi veient un partit del Mpal. tranquilament, amb el que us jugàveu, aixó és compromis?

Ara no podem dir que sou mercenaris perque algú ja ha dit que com baixen el pressupost marxarà?, això és estimar el Club, ara ja no us ompleneu la boca amb el jo t’estimo Pubilla oi? (i no va per a tothom).

No heu entés rés del que ha pasat, el tema no anava per vosaltres ni hi havia rés personal,només heu cobrat amb la mateixa moneda que ens han pagat a nosaltres el Club durant molt de temps, ho enteneu ara?.

I ara en forma de pregunta faré una altra crítica constructiva.

Si fem un cop d’ull a’l Entitat, el fet de tenir l’equip a Preferent que aporta a la mateixa?

- Socialment: Rés de rés, al camp van els mateixos de sempre, pares, jugadors, entrenadors i núvies. El barri no és sent gaire implicat amb l’equip.

- Económicament: Rés de rés, no és pot sostenir i és el President qui manté l’equip.

- Esportivament: Rés de rés, els jugadors de la casa han de marxar perque no póden jugar.


Llavors, a qui li convé mantenir aixó? I per què? Per aquells jugadors de’l amateur que vulguin saber més coses o tots aquells que no sabeu de que va el tema:




A tots aquells que és puguin sentir ofesos, doncs rés, mala sort, a pensar, ja vaig dir que "No hay peor ciego, que el que no quiere ver"

Als altres, doncs a mirar cap endavant.

Els que parlen anónimament que diguin la seva i si pot ser, que deixin el nom, al cap i a la fi l’únic que dona la cara sóc jo.


Salut i República!