L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

divendres, 22 de juny del 2007

Gran Penya "Los Cabras"

Ja està obert el fotolog d'aquesta penya que promet mogudes diverses a partir de la propera temporada, sempre de bon rotllo.

El fotolog ha estat obert per en Sergi membre fundador de la Penya.
Aquest és l'enllaç, que també podreu trobar a la columna dreta d'aquest bloc al espai d'enllaços.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Sergi:
Us adelanto que demà hi haurà el primer homenatge dels Cabras cap a un jugador de futbol que tants bons moments ens ha donat al Gravina iq ue per desgracia segurament abandonarà el F.C barcelona en breu.
si voleu saber de qui parlo demà entreu i veureu.

Agus tu ja sabràs de qui parlo xk compartim opinions sobre aquest noi que no l'han deixat triumfar

Anònim ha dit...

Ni se te ocurregi posarlo aquet jugador es la antisintesis del que a de se un devanter, Agus nos dio la copa Generalitat? vinga vinga serietat que el vitxo ya esta pelat.

salva com va acaba ahir el KIOSKER amb els braços fent de molinet de vent?
Toni Cabra

Anònim ha dit...

Sergi:
Sento comunicar que l'homenatge al jugador que us vai adelantar no serà penjat fins demà la tarda-nit (segons quan torni) ja que avui no m'ha estat possible penjar-ho per uns petits problemes tecnics que demà seràn solventats.

Visca els Cabras

Anònim ha dit...

agus:
sergi claro k si , cualkier sabio en el mundo del futbol sabe k don santiago ezkerro es un pedazo d jugador , no se ni para k traen a un tal henry teniendo a ste individuo en el f.c barcelona. luego triunfara en cualkier sitio y ns arrepentiremos. kiero remarcar k si este año el barça tiene un titulo y este es la copa cataluña, es gracias a el , sako la casta en semifinales con un cabezazo y en la final estuvo donde tiene k estar un delantero jajaja lo siento toni pero hoy x hoy kedan pokos delanteros como el!!jajaja
antes d despedirme viva los cabras x supuesto , vamos vamossss!!!

Anònim ha dit...

De verdad Agus que me estas decepconando, solo te acepto lo de un delantero esta donde debe de estar en el BANQUILLO jajajaja, eres un cabra autentico pero del ezquerro este que os pensais que esto es can pixa o que? jajaja
hasta luego.

toni cabra

Anònim ha dit...

Sergi te brao Salva avui no es pot entrar i dexar mensatges a la pagina dels cabras.

toni cabra

Anònim ha dit...

Sergi:
Be espero haver soventat el problema dels missatges a la pàgina. També dir que ja està penjat l'Homenatge dels Cabras a Santi Ezquerro.

Visca els Cabras