L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

diumenge, 27 de maig del 2007

UN PARE, UN ENTRENADOR O UN HOLLIGAN?

Parlo d'en José Luís l'entrenador dels porters del Can Vidalet, que espero que ho deixi d'ésser tant aviat com sigui possible.
Aquest element és capaç d'anar a qualsevol camp i criticar i fins i tot insultar a qualsevol dels entrenadors de l'entitat.
Tens un problema maco, el futbol no l'has inventat tu, encara que t'ho creguis, imaginat que tots nosaltres (els entrenadors) cada cop que un porter pugui cometre una errada ens donés per cridar "Normal con el entrenador que tienen...."
Veste´n, ens faràs un favor a tots els entrenadors i al Club, i que consti que el teu fill és un bon jugador i una gran persona, suposso que perque no ha seguit el teu exemple.
Em diràs perque publico això en públic, igual que el Club m'ho pot preguntar, l'únic que faig és fer el mateix que fas tu, tots els cap de setmana, però sense cridar, sense insultar i sense defensar a tota la colla que tens al teu costat.
Ets entrenador del Club i només tens amics als pares, per qué serà?
Ón estaves el dia del sopar de presentació d'en David, i al sopar de Nadal......
Avui has demostrat que ets només un altre pare "holligan", i que d'entrenador tens el que jo de "merengue".


Salut i República.


PD.Sergi ràpid ens fas falta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy bien Marco.
Pero la culpa no la tiene toda este personaje, sino las personas que le consienten y no toman la decision que todo el mundo desea y espera.
La directiva tiene que tener mas personalidad y no dejar que estas cosas afecten al buen funcionamiento de este club.
De todas formas te felicito.
Suerte y Saludos

Anònim ha dit...

wenas gente!
decir de este hombre que no tiene respeto x nadie, que en un partido que este su hijo jugando y abiendo chabales de 6 años en la grada, no se puede dedicar a insultar al arbitro como un holligan. Le recriminas los padres de dichos chabales que diga ciertas cosas y el contesta de una manera chulesca lo siguiente:
los niños que se vayan a dormir y las madres a limpiar.
supongo que en nuestro club como es el can vidalet, nose pueden permitir estas cosas, y haber si la directiva haze alguna cosa para echar a este tio, aunque su hijo no tiene culpa i es un muy buen chabal.

saludos para marcos, que ya sabra quien soi cuando lo lea. jaja
dew