L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dimecres, 23 de maig del 2007

CF CAN VIDALET, SI O SI

El proper diumenge l'Amateur del CF Can Vidalet es juga les seves opcions a l'últim partit de lliga de jugar la promoció d'ascens a 1ªTer. i en cas de carambola (derrota del Gornal i victòria dels locals) l'ascens directe.

Us esperem a tots, inclosos a aquells als que la rivalitat ESPORTIVA els impedeixi desitjar que assolim l'ascens.

L'entrada serà lliure i el partit no crec que defraudi, ja que si Veterans de Catalunya, el nostre rival, assoleix vèncer, seran ells els qui juguin la promoció d'ascens.

Evidentment esperem que la "GRAN PENYA LAS CABRAS” l'eslògan de la qual és:

-“Ens agrada el jurgo i els Boris

estigui present en aquest partit.

Salut i República.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Q paxa!Soc el sergi,jo com a membre dels cabras no podre assistir aquesta setmana al partit amb la penya ja q les meves tres cames no mu fan q gaire facil, pro el meu esperit estara alla.
per cert salva el meu escrit en el tema de l'etica ja tel escriure xk com ja saps me quedat sense ordinador, i desde la feina no tinc tant de temps xk es llarg i extens el q us vull dir.
Salutacions a tots els membres de la penya.

SALUT I REPUBLICA!

Anònim ha dit...

EL RESTE DE CABRAS I ANIREM PER CERT FELICITATS AL CABRA PITU PER LA SEVA INCORPORACIO AL MARIANAO POBLET, SERA UN ALTRE CAMP QUE VISITARAN ELS CABRAS EL ANY QUE VE MOLTES FELICITATS PITU, DEL TEU AMIC TONI

Anònim ha dit...

A MI TAMBE ME GRADARIA FE UN ESCRIT SOBRE LA ETICA A LES EMPRESES ESPORTIVES. TONI