L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

diumenge, 27 de maig del 2007

CAN VIDALET, A DOBLE PARTIT.

Emocionant partit el disputat avui en el Municipal El Molí.

El partit va començar igualat, potser amb l'equip visitant un poc més assentat sobre el terreny de joc, però va ser arrel del gol de Raúl (1-0), quan els visitants es van fer els amos i senyors del partit. Raúl i Francesc desubicats en el centre i amb poca agressivitat i l'equip que exercia una nul·la pressió en la sortida del baló de Veterans, van tenir alguna cosa a veure.

Així es van succeir les ocasions de Veterans. Només Andrei superava al seu parell erigint-se en el millor jugador de la primera part i pràcticament del partit juntament amb Jordi que donà una sensació de seguretat enorme i Vidal que era l'experiencia a l'eix de la defensa. Al final de la primera meitat va sobrevenir l'expulsió de Luís per doble amonestació que al final de la primera meitat feia témer lo pitjor per a la segona.

I així va ser, només començar, els visitants aprofiten una falta per a empatar el partit.Encara així la millor ocasió la té Andrei per a marcar el 2on però una dolenta elecció en el seu tir fa que fallés la mateixa.A mesura que passaven els minuts més s'acostava el gol visitant, va ser a una jugada on els locals van reclamar una falta possiblement dintre de l'àrea que a la contra ja amb el porter batut, i a poc del final, els visitants van estavellar la pilotal al pal.

D'aquí al final, nervis, tensió i poc més. Felicitats a tots, especialment a Guti, ,Gago, Marcos, Manolo i Esther. En particular a Luís, Wicky, Francesc, Álex i Galindo.

I en general a tots els que treballen perquè aquest club sigui millor dia a dia.

Falta un esglaó, però succeeixi el que succeeixi, estem un poc més amunt que ahir, i si no podem pujar-lo en 2 setmanes ho pujarem en una mica més de temps segur.

Se m'oblidava ressaltar la gran afluència de públic, i la col·laboració del futbol base (sobretot els mes petits) que van animar sense desmai des del minut 1 al 90.