L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dissabte, 19 de maig del 2007

AQUEST CAP DE SETMANA

No hi ha molt a comentar, peró si molt important.

Només hi ha dos partits interesants en tota la jornada. Per ordre cronológic, el primer enfrontarà diumenge a Ibéria amb el Can Vidalet, en cas de que els dels Baix Llobregat guanyin s'asseguren la promoció d'ascens a 1ªTer., i per la tarda el CE Pubilla Casas rebrà a la U.AT.Horta en un partit que si el riberencs perden es poden complicar molt la categoria.
Deixant de banda aquests partits, el juvenil del Pubi té un partit de tràmit al camp de Veterans tot i esperant la punxada del Don Bosco per a pujar de categoria.

Salut i República (A veure si hi ha un jugador del Pubi que marqui el seu gol 10 i es paga una birra al bar).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola nou a aquesta pàgina web Im i jo volia dir hola. Això pot ser un gran lloc web i me n'alegro im em vaig unir. Nou en aquest bloc, gràcies per la benvinguda. Acabo d'arribar a aquest meravellós bloc i volia presentar-me a tot el món. Això realment és com un lloc d'internet excel · lent.