L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dilluns, 16 d’abril del 2007

València CF

Lo del Chelsea no anava per tu Toni Jr., l'únic que l'himne del Chelsea em cau simpàtic i el porto al mp3 des de que va jugar amb el Barça i vaig aprofitar que jugava contra el València per penjar-ho. Això si va per a tú.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola soi toni jr.( jugador ) wenu esperu k portaras molt de temps veient k no ti e pusat kap kumentari dons xfi!!!!xD wenu salva moltes gracies x lu del valencia io la primera impresio k vaig veure en tu va ser molt bona la de una bona persona despres am lu del tema de mallorca vaig descunfiar una mica de tu pero tot i aixi et veia kom una gran persona i ara k ia sa arreglat dirte k ets una bellisima persona i lu mes important ets el meu amic buenu salva et deixu gracies i esperu k em facis una entrevista al teu bolk vale?wenu deu ets gran tiu mol gran PENYA LA PALMERA ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

vamos!!!!!!!!!!