L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dilluns, 23 d’abril del 2007

EE Guineueta 1 - 2 Amateur CF Can Vidalet

El partit va començar sense un dominador clar de la pilota, amb alguna jugada aïllada de cada equip, fins que en el minut 30 l'àrbitre pita un penal que solament ha vist ell, però el gran porter del Can Vidalet Jordi Álvarez va aconseguir parar-lo. En la segona parteix el Can Vidalet va semblar sortir mes fort fins que en el minut 5 Pedro va aconseguir el 0-1 després d'una gran passada de Dani "Pin".Als 15 minuts de la segona part es va lesionar Dani i després del canvi un gran xut del nº10, el mateix jugador que va fallar el penal marca un gran gol xutant des de fora del àrea. El partit va continuar igual, els dos equips intentaven marcar el segon gol, fins que en el minut 36 després que Wicky sortís al camp per Pedrito, aconsegueix el seu primer gol en tota la temporada després d'una gran jugada de tot l'equip Enhorabona Wicky necessitaves aquest gol. A destacar la nefasta actuació de l'àrbitre.