L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dilluns, 30 d’abril del 2007

Cadet B CF CAN VIDALET 0-7 Levante LP

Can Vidalet 0 Levante las Planas 7

Ocasions dels visitants clares de gol: 12; per part dels locals... 1.
Partit gris i poc vistós dels locals, com sempre.La primera part va acabar a un domini clar per part dels visitants i amb un contundent 0-4 en contra nostre, en el que els 6 infantils amb els que contàvem van fer el que van poder.
Moltes imprecisions i falta de lògica, serenitat i inteligència van propiciant partit a partit per part dels jugadors del Can Vidalet anar endarrere progressivament i no apendre el que se'ls hi diu.La segona part va anar una mica millor i els jugadors, sobretot el central (Christopher) el mitja punta (Jhairo) i el punta que va jugar per necessitat de lateral (J. Carlos) ho van donar tot inclús vam dispossar d'una ocasió molt clara i un parel d'internades. Els errors dels locals, com sempre, són el desordre tàctic i les manies de llençar pilotes al centre o per dalt.Seguim gairebé a la cua de la classsificació a falta de 4 partits per a finalitzar la temporada.Salut!