L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dilluns, 23 d’abril del 2007

CF Santboià 4-1 Cadet B CF CAN VIDALET

Cadete B (22.04.07) FC Santboià 4 - Can Vidalet 1.

Ocasions totals: FC Santboià 11 Can Vidalet 3.

Sistema tàctic per a Can Vidalet 4-4-2 amb formació de doble pivot en el mig centre per a afrontar un partit més.
12': 1-0 gol dels locals per rematada de cap a causa de un error en la sortida del nostre porter, que es queda sota els pals i no surt.
13': 2-0 de nou error en la defensa visitant comès pels dos centrals, que deixen lliure de marca a dos jugadors locals, un dels quals remata de cap a plaer.
15': gol anul·lat per al Can Vidalet per fora de joc de 4 jugadors.
30': 2-1 gol de Can Vidalet de tir lliure indirecte en el qual més per fortuna que per intel·ligència amb un tir que entra per dalt i pel centre al que el porter no arriba. L'àrbitre xiula el final dels primers 40 minuts sense incidències.
52': 3-1 una jugada local per la banda acaba en línia de fons i contínua per la mateixa amb les protestes dels visitants demanant servei de porta, en el que els locals la posen enrere i afusellen al nostre porter.
72': 4-1 passada en profunditat en situació de fora de joc que l'àrbitre no pita i gol dels locals.
El partit s'ha desenvolupat sense incidències i ha estat bastant net, molts errors de col·locació i ordre en els jugadors del Can Vidalet afegit a la passivitat dels mateixos ha fet que els locals guanyessin sense relatiu esforç als que som els penúltims situats en la classificació.


Crònica enviada per Víctor Laborda