L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

diumenge, 15 d’abril del 2007

CAP DE SETMANA

CF CAN VIDALET: El resultat més important és el que ha aconsseguit l'amateur guanyant al AT.Huelva per 2-0. Pobre Agus que a sobre de perdre el partit ha sofert la duressa d'en Pitu als dits del seu peu, el mateix peu que es va quedar sense bota en un tir a porteria (Saca la cabra).
L'infantil per la seva banda a perdut davant del líder per 0-3, en un bon partit. La resta de marcadors no tenen cap mena d'importancia respecte a la classificació, i menys el nostre.

CE PUBILLA CASAS: El cadet A continua la seva caiguda lliure (4-1 davant S.Ignasi) i l'amateur guanya 1-2 al camp del Jesus Catalonia un partit molt important per evitar el descens.
El juvenil A aconssegueix la victoria davant el Trajana per 4-2 en un partit que dominava per 3-0 i que en els 5 darrers minuts va estar a punt de llençar al permetre que el rival retallara fins a un 3-2 amb 2 jugadors menys.

CE L'HOSPITALET: El cadet B goleja al Sant Andreu per 0-4 amb 2 gols de Poves i 2 de Patiño.