L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dijous, 12 d’abril del 2007

SANCIONATS AQUESTA SETMANA

CF CAN VIDALET: Cristopher Rezamala (2a.Cad) 1 partit. El partit contra el CE L'Hospitalet de 1a Inf. se li dóna com a guanyat per alineació indeguda dels riberencs. Al contrari que al Juv.2a que perd el seu partit contra la Un.Prat pel mateix motiu i en canvi se li dóna com guanyador amb el Gavà Mar per incompareixença d'aquests últims.

CE L'HOSPITALET: G.Sarmiento (1a Cad) 1 partit.

La sanció mes gran per Keith Sierra UD Riudoms 2a Ter. 18 partits.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

voldria fer un petit comentari, ja que vostè a dit que ens donen el partit per guanyar al fer una alineació indevida i no va ser així l'arbitre a falta de 5 minuts per al xiulet final s'en va anar als vestidors per amenaces de mort per part del pares dels jugador de L'hospitalet.

Això es tot. Fins un altre

Anònim ha dit...

perdó per corregir-te senyor, però ell parla del partit d´infantils del Can Vidalet- L´Hospitalet, tu em sembla que parles d´un altre partit.
salutacions