L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dimecres, 11 d’abril del 2007

L'ENTREVISTA, PABLO PATIÑO "El Furia"

Partit decisiu en el Mpal.Pubilla Casas aquest dissabte a les 16'00 hres., on el conjunt local i el Trajana es juguen totes les possibilitats d'ascens que els queden. Parlem amb Pablo Patiño "El Fúria",jugador del CE Pubilla Cases i segon màxim golejador del grup amb 19 gols, per darrere de Miki Esteve del Don Bosco amb 21 gols.

SP: Oblidat ja el succés amb el President i el que va succeir aquell dia?
Pablo:Totalment oblidat. Cadascun es dedica al que s'ha de dedicar, jo a jugar a futbol i ell a dirigir al club. No tenim cap problema. Va ser un moment puntual de tensió.

SP: Suposo que estàs segur de la victòria el dissabte, però podies explicar com afronteu el partit, i com veus a l'equip després de tant temps d'inactivitat.
Pablo: Bé, bé. L'equip sembla estar fort després de la Setmana Santa i veig moltes ganes. Serà un partit complicat que se l'emportarà el que millor jugui a futbol i al que no li vencin els nervis. Un pronòstic: 3-0

SP: Excepte aquest partit, el vostre calendari és molt assequible, encara així depeneu del Don Bosco, creus que punxarà? On?
Pablo: Bueno, no ens queda altra que esperar que punxi, encara així nosaltres hem de guanyar-lo tot. Ells tenen un parell de partits a priori complicats, la setmana que ve en camp del Poble Nou i l'última jornada a casa contra el Sant Ignasi. Desitjem que empatin en algun d'aquests dos partits. Esperem que punxin i nosaltres confiem en guanyar-lo tot.

SP: Ningú dubte de la teva qualitat però se't recrimina el teu mal cap en alguns moments (jo el primer), creus que has madurat en aquest aspecte o que simplement és el teu caràcter i que difícilment canviaràs?
Pablo: Gràcies per l'afalac. Home, cadascun és com és, encara que últimament estic millorant en aquest aspecte. El problema és que un s'esforça durant tota la setmana per a jugar un partit i guanyar-lo, ifa mal veure com per culpa d'algun senyor tot es va a norris.

SP: El Pubilla Cases no és que sigui un exemple de com els jugadors de la casa arriben al primer equip. Com veus el teu futur, i el dels companys que com tu l'any que ve seran amateurs?
Pablo: Bé, aquest és un tema que està un poc verd encara. Es comenta, i cada vegada sembla ser més fiable la font, que el club pot fer un Amateur B. Som varis els jugadors que acabem cicle com juvenil i ningú sap que va a fer encara. El pujar al Amateur és una possibilitat real per a nosaltres, encara que difícil. Tot dependrà de si manté la categoria, cosa que actualment és més que dubtosa.

SP: Sort per al dissabte i la resta de temporada, si vols dir alguna cosa més aquest és el moment
Pablo: Agrair-te que hagis pensat en mi per a l'entrevista, i poc més, una salutació a tota la família pubillenca.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

el millor de l'entrevista es q si cliqueu a la foto la podeu veure en gran i veure les normes q te penjades furia a la seva habitacio. jajajajajaj!q gran!

Marco Sànchez ha dit...

Solucionat, ja no es veuen.