L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

diumenge, 25 de març del 2007

RESUM CAP DE SETMANA

CF CAN VIDALET

El amateur aconsegueix una fàcil victòria 5-0 sobre L'Arrabal i s'acosta al liderat després dels resultats de la jornada.Marcos torna a l'equip i Quique i Andrei es lesionen. Som-hi nois que cada cop estem més a prop, per cert una salutació per a Wiki. Nosaltres guanyem al Cornellà despues de 15 partits sense fer-lo per 2-1, amb gran partit de Jairo, Kevin i Junior.L'infantil empata amb el Hospi 1-1 un partit que hauria d'haver guanyat.

CE PUBILLA CASAS

El amateur perd a casa del lider 2-0 i no surt de les posicions perilloses, el juvenil A gana 8-1 amb hattrick de Fúria i es queda a l'espera del partit de la setmana que ve que enfronta a Trajana i Don Bosco. El cadet A, perd 5-0 a Horta, es queda amb 8 i sense viatge a Mallorca. El cadet B, guanya el seu primer partit per incompareixença del rival (Llefia), i l'aleví A té el més notori al post anterior.

AT.HUELVA

Empata al camp de l'Iberia 2-2 un partit que podia haver guanyat en els últims minuts.


CE L'HOSPITALET

El Cadet B guanya sense problemes 4-0 a la PªBªBarcino i apura les seves possibilitats.