L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

divendres, 2 de març del 2007

AQUEST CAP DE SETMANA

Abans de tot recordar que el partit d’ahir entre Pubilla Casas i FE Europa va acabar amb 0-1 després de jugar-se els minuts restants.

DESTAQUEM:

CF Can Vidalet

Amateur: Visita el camp del Can Buxeres amb intenció d’aprofitar-se del enfrontament entre els 2 primers (Gornal i Iberia)

Cadet 2ªDiv.: Juguem contra el segon classificat i encara sense recuperar els jugadors esperats.

Infantil 1ªDiv: Juga a Llefià i es impensable que no guanyi, si vol mantenir la categoría, contra un rival que ha només té 8 punts.

CE Pubilla Casas

Amateur: Practicament el mateix , juga contra el Guissona, equip virtualment de 1ªTer. i que te 9 punts.A més a més, J.Martínez es mereix la victoria.

Juv.2ªDiv.: EL PARTIT DEL CAP DE SETMANA. Partit clau contra Don Bosco, rival per l'ascens, guanyar aquest partit deixaria al conjunt barceloní per sota del riberenc i reforçaria al conjunt de L'Hospitalet en vistes de les visites de Mercat Nou i Trajana.

Cadet 1ªDiv.: Juga contra el Sta.Eulalia i encara que no poden lluitar pel títol si voldran deixar fora del descens al rival ciutadà.

Aleví 1ªDiv: Aquest partit el col.loco per veure si d’una vegades per totes s’aconsegueix la primera victoria per part de l’equip d’Agus.

CE L’Hospitalet

Cadet 1ªDiv.:L’unic equip d’aquesta entitat que seguim, té un partit complicat contra el Catalonia que té 2 punts menys que ells i que en cas de perdre’l els deixaria fora de la lluita pel títol.