L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dilluns, 12 de març del 2007

CE PUBILLA CASAS 2 - PªBTA ANGUERA 1

Encontre bonic per a veure i que crec que el Pubilla Cases podia haver guanyat amb més folgança si l'entrenador local, no hagués tingut tant respecte a l'adversari.
El "Pubi" va jugar amb 4 enrere que van ser 5 ja que Manzano (el millor jugador de l'equip amb diferència) es va dedicar durant 35 minuts a marcar al punta de l'Anguera a l'home.
Això va derivar en poc joc amb criteri i molta pressió dalt, sobretot Iván, incansable durant tot el temps que va estar en el camp.Moha amb dos gols en 5 minuts va avançar als locals i un penal al fil del descans va permetre als visitants escurçar distàncies. En la segona meitat, Manzano, que gran jugador, va acabar de fer la seva exhibició de patejador a l'estil Wilkinson com a central, i Iván va agafar el seu relleu com marcador a l'home.El Pubilla ho va regalar tot, camp i baló, però va ser capaç de mantenir el resultat i aconseguir els 3 punts. Però crec que el futbol en la segona meitat ho va posar la Anguera amb gol anul·lat inclòs i que el Pubilla Cases deixa perdre a un magnífic jugador com Manzano, que podria marcar la diferència creant i fent gaudir amb la pilota i que en molts partits solament es dedica a destruir per bé de l'equip. Molta sort per al que resta a l'Infantil del "Pubi".