L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dilluns, 22 de gener del 2007

ELS ALTRES PARTITS

Al Municipal de Pubilla Casas, el dissabte l'aleví del Pubilla Casas va tornar a perdre, aquesta vegada per 0-4.El partit va canviar de rumb quan una decisió lamentable de l'àrbitre assenyalant tir lliure indirecte favorable a l'Europa perque un jugador local va tocar la pilota abans de que sortís de l'àrea al treure de porta, va propiciar el 0-1 a 1 minut pel descans.
A la segona part l'Europa va fer 3 gols i va tenir oportunitat per fer el resultat més ampli.
-----------------------------------------------------------------------------------
A la Feixa Llarga, festival de l'equip local que va guanyar 12-0 al Pubilla Casas.Destacar el hattrick de Jesús Patiño (mini-furia), i que podia haver fet més amb una mica més d'encert.
No hi ha gaire bo ambient a l'equip pubillenc i aixó es trasllada al terreny de joc, on els jugadors no aixequen cap.
I finalment, diumenge al matí Pubilla i Marianao van empatar a 0 en un partit dominat pels de Sant Boi i que en canvi es van poder emportar els riberencs al final amb un cop de cap d'Àlex que es va convertir en gol, peró que l'àrbitre correctament va invalidar per fora de joc.
El Pubilla Casas no troba la manera de guanyar un partit i s'enfonsa poc a poc a la classificació on ara ocupa la 14ena posició.