L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dimecres, 24 de gener del 2007

CAMPANADA AL MPAL.CENTRE

L'At. Huelva dona la campanada al Mpal.Centre al guanyar el partit ajornat de la jornada 14, contra l'At C.F. Hospitalense per 0 gols a 3.
Els gols de Sergio, Alex i Córdoba, van aturar la ratxa de 7 derrotes consecutives del seu equip i de pas trencava la del rival que portava 3 jornades sense perdre i sense encaixar un gol.
Al descans 0-2 per el Huelva aprofitant les poques ocasions de les que va disposar, a la represa un golarro de Córdoba des del mig del camp, va significar el 0-3.En aquesta segona part l'equip local va disposar d'ocasions per marcar, però la bona actuació del porter visitant Jonhatan i de la seva defensa va impedir que el seu equip encaixés cap gol.
Ai´xí doncs cop d'efecte del Huelva tot i esperant el derbi del proper dissabte contra el Gornal.