L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dimarts, 23 de gener del 2007

EL RETORN DEL 10


L'Atl.Huelva equip de 2ªterritorial Gr.10 ha decidit renovar el seu planter degut als darrers resultats obtinguts i que l'apropen al descens a pases agegantades.
El primer fixatge ha estat "Agus" jove jugador, que tot i que fà un temps que no està sobre el terreny de joc, tindrà la missió d'endreçar el mig del camp i aportar la seva qualitat técnica per tal de que l'equip riberenc trobi el camí que no li faci patir per el temut descens a l'infern.
"Agus" que actualment és entrenador de l'aleví pubillenc, havia estat jugador de les categories inferiors del Pubilla Casas i del Can Vidalet i hores d'ara està acabant els estudis de ls carrera de Fisioterapia fent les pràctiques amb el servei médic del FC Barcelona.
Seguirem el seu debut aquest cap de setmana al Municipal de Pubilla Casas, en el partit que enfrontarà en un dels derbis del grup al seu equip amb el Gornal, equip classificat a la part alta de la taula, la cita dissabte a les 18'00 hrs.