L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dilluns, 16 de juliol del 2007

Yes, yes, yes

Efectívament com bé explica el Sr. President del CF Can Vidalet a un comentari del post anterior, seré cessat del meu càrrec, però no el dia 17, el cessament es farà públic avui dia 16 a les 18'30 hres. en el Mpal. Molí.

La decisió es farà pública en la Sala De Juntes i asisitirán els mitjans de comunicació habituals (El Pont, El Far, La revista del Caprabo, Venca,El Catàleg d'estiu de Decathlon, Ofertes de Mercadona, Conforama Mobles,Media Markt Catàleg, etc...).

S'espera que més de 50 països de tot el món ofereixin la roda de premsa posterior, per exemple: Eurosport, Canal Latino, Canal Play Boy,Cosmopolitan i la Fox, que deixarà d'emetre un capitol de House donada la importancia de l'event, no es descarta que la CNN talli la seva programació habitual també per seguir tan magne aconteixement.

Al final de la mateixa no es descarta tampoc que doni a conèixer el meu proper club, encara que fonts properes que apunten a la meva tornada al Municipal de Pubilla Casas no estan gens malament informades.

Visca el Canvi i Visca Esplugues!!!!!!!!

Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer.

Salut i República.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sergi:
Ets molt gran!esperare ansios la retransmissió de l'event i mirar-he de grabar-la en video o dvd per tenir-la. Ja ho llegire també al catàleg del Media market, on les seves columnes d'opinió son molt interessants també per tal de saber l'opinió.

Anònim ha dit...

Kike:
Sergi si no lo puedes grabar me avisas que yo estoy suscrito al canal playboy y me mandan el dvd a casa. Te lo puedo grabar viene con un strep tease del huevo kinder.Me han llamado esta mañana porque como hay cola los socios tenemos preferencia.

Anònim ha dit...

Toni
Yo me entere ayer en la media parte de la copa America entre Brasil y Argentina en el avance Informativo dieron la noticia de que Cesaban al gran Salva joder que injusticia bueno pues nos iremos todos con el al Mpal.
Kike pon la camara a cargar.

Anònim ha dit...

Kike:

Huevo Kinder= 3 sorpresas en 1, chocolate, leche y un juguetito. Por si alguien cree que hay un doble sentido más que nada.
Gracias Toni, ya está cargada je je