L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

diumenge, 15 de juliol del 2007

Ets tonto o ets tonto?

Només queden 8 dies, només, i encara ens guardarem coses per publicar.

Parlo en plural perque som alguna gent, ja sabeu qui.

Algú quedarà amb el cul a l'aire, algú quedarà com un titella, i a uns altres li caurà la cara de vergonya, i torno a repetir, ens callarem coses que podrien fer molt de mal, molt, molt de mal a certes persones, i qui sap si un dia o un altre sortiran a la llum.

A totes aquelles persones com el del "jilipollas", o d'altres que només insulten de manera ànónima "Bon vent i barca nova".

8 dies, els que triguarem a tornar de la nostra propera aventura.
Per cert, El Mundo Deportivo també escolta altres opinions, mans a la feina.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

es esta comentando la desaparicion del club pubillas casas, comprado por un nuevo dueño y el equipo se llamaria hospitalet 2.000
son ciertos estos rumores?

Anònim ha dit...

No No se va llamar CLUB EL DESIERTO

Anònim ha dit...

Yo propongo Club de Fútbol Solar de Cabras

Anònim ha dit...

AN PASADO YA LOS 8 DIAS?

Anònim ha dit...

a ver hinarejos creo que aparte de ser bastante subnormal te crees el señor y amo del balon y te ekivocas a pesar de venir de la damm , vienes borracho y no tienes ni puta idea solo saves destapar las cervezas lo uniko k te enseñaron por eso te echaron