L'Amateur B del Canvi juga dissabte a Torrelles a les 17 hres., el Juvenil "A" pot deixar sentenciada la lliga dissabte a les 20 hres. al Salt del Pi contra la UE Sant Ildefons,el Cadet "A" juga al camp del Junior i espera mantenir les opcions per ser campiò.

dilluns, 21 de maig del 2007

PUBILLA CASAS ÉTICA I MÉS.............

Això és un petit troç del meu llarg esdevenir però no sóc políticament correcte com alguns, ni em plego a un sistema dictatorial com al que a molta gent d'aquest club li agradaria obeir i fins i tot de vegades creu que s'ha d'imposar .


La llibertat d'expressió és un dret que gràcies a la democracia per molt que a algú li pesi puc exercir.


Una tarda que veníem del campus de Sant Just, Agus, Sergi i jo, ens vam anar al camp del Pubi i vam començar a parlar amb la Isa de l'organització del Campus en aquesta entitat.
Ens vam adonar que al cap i a la fi era una iniciativa privada ja que el club no rebia compensació per això, ni tan sols a les samarretes es fa referència al mateix, i això que s'utilitzen les instal·lacions municipals regentades pel club i el material del mateix, així com que s'assorteix de jugadors d'aquesta entitat.
Nosaltres comentem que podíem licitar llavors per organitzar-lo nosaltres i que nosaltres si que deixaríem una part econòmica al Club. Va ser una xerrada distesa i sense dolents rotllos.
Aquest tema fa uns anys ja va causar problemes dintre del Club, perquè va haver gent que no estava d'acord que el Club no es beneficiés econòmicament i que solament unes persones ho fessin. A l'endemà teníem reunió de futurs entrenadors i nosaltres arribem avançada la mateixa de Sant Just. Hem de recordar que veníem 2 setmanes enrere d'haver passat entre 8 i 10 hores cada dia en el club amb el torneig de Juny del Pubilla Casas.
Tal com ens asseiem una brega monumental per als 3 mosqueters pel tema del dia anterior, cap referència al fons de l'assumpte i si una amenaça:


Cura amb parlar de …… perquè és" la nineta dels meus ulls".


Sabíem que Sergi seria el Coordinador i que Aleix ho seria de l'Escola, ja m'olorava malament, havia gent que havia treballat molt més que el segon per a tenir aquesta responsabilitat i jo no, no parlo per mi, jo no, jo ni tan solament estava en el club aquest any, si ho vaig estar durant 2 setmanes 8 hores al dia repeteixo, però em refereixo a altres companys que si que havien treballat com cabrons per a no rebre ni tan sols un copet a l'esquena.


Però que gran, el que va acabar per encendre'm va ser que se'ns va dir que s'anava a implantar un codi ètic per als entrenadors, per als entrenadors és clar, que ens passem més hores al club que ningú i que si estem capacitats per a dur a l'equip que tenim a càrrec (millor o pitjor).


No era un codi ètic, ens plantejà un pacte de silenci, el més graciós és que un Ex-Vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, ens planteja comportament ètic als "pringaos" i comet una IRREGULARITAT MANIFESTA contractant a un entrenador que no pot obtenir la seva llicència per a dur al primer equip, això és INTRUSISME LABORAL, i jo com membre del Col·legi d'Entrenadors tinc tot el dret a mostrar la meva disconformitat.


Digueu-me vident, em veia venir que anava a succeir, i ni tan sols vaig partir amb el vaixell.


Ara obro un bloc, i opino del que em dóna la gana, faltaria més que no pogués parlar de res ni de ningú si quan en dono opinions no dic cap mentida ni insulto a cap persona, resulta que puc obrir un bloc per a criticar a qualsevol polític, però no puc obrir un bloc per a criticar la nefasta gestió d'un club de futbol, meravellós.


Perquè tots aquests que us poseu com bésties ferotges, l'única cosa que argumenteu és que jo no sóc ningú per a parlar del Pubilla, jo parlo del que vull com si vull parlar del canvi climàtic, però no valoreu els comentaris, no aporteu solucions i no contraresteu les opinions abocades amb arguments de pes.


Jo critico una pèssima gestió, no al Club, que ho sento tan meu com el que més, no hi ha més cec que el qual no vol veure.
------------------------------------------------------------------------------------------------
-És normal que els delegats i entrenadors del futbol base hàgin de comprar els balons?


-És normal que el President s'assabenti 1 setmana abans (o almenys això diu) que 2 equips es van a Mallorca?(Per cert Andreu, em vas demanar silenci i ho vas tenir, ara sóc un cabró?)


-És normal que un nen no tingui opció per fer-se un "taping" perquè en la farmaciola solament entra l'amateur?


-És normal que l'Entitat dugui 2 anys sense un responsable esportiu?


-És normal que aquest club estigui dirigit per una única persona?


-És normal que l'Entitat deixi perdre un torneig celebrat en Setmana Santa i que era referència per a molta gent de l'esport?


-És normal que el primer equip dugui més borses per a jugar al camp del Sants que l'Ajax per jugar un partit de UEFA mentre hi ha nens que no tenen encara la roba del Club?


-És normal que es convidi a un Club a jugar el Torneig, no es presenti a diversos partits i a l'any següent se li torni a convidar?


-És normal que s'increpi a Toni per celebrar els gols del seu Polvorin amb el pol del Pubi, i en canvi a empleats d'aquest club i més en concret d'aquest equip, se'ls permeti insultar, calumniar, i fins i tot agredir a un àrbitre en un partit celebrat al Municipal?


-És normal que un responsable d'un equip entri a un vestidor a tocar la guitarra abans d'un partit?


- És normal que el President faci un "miting" polític a pares de l'Entitat un dissabte abans d'un partit?


-És normal que cap jugador (excepte Bravo) hagi pujat al primer equip en un munt d'anys?


-És normal que aquesta temporada dos equips de l'entitat no es presentin a jugar dos partits i a sobre un d'ells a casa?


-És normal que un jugador amb un trau al cap solament rebi cuidats de gent externa del club mentre els seus responsables l'hi miren des de lluny o entorpeixen aquesta labor?


-És normal que jo, li busqui dos jugadors a l'Aleví, jo el gran culpable, i l'Aleix digui que el no parla amb ningú?

-És normal que a tot aixó i moltes coses més no s'hi possin solucions?

-És culpa d'aquest bloc la desbandada de jugadors i tècnics del Club?



Si és així em vaig a plantejar seriosament fer un altre bloc per a l'alliberament de Catalunya i Euskadi perque amb el mateix èxit en 2 anys independents.



Però el millor de tot és que aquesta gent volen matar al missatger.
Us enrecordeu de .."esto con Franco no pasaba", doncs si passava però millor no saber-lo i ara volen fer el mateix.

¡CALLA COÑO, QUE NO SE ENTERE NADIE!




He dit alguna mentida?, no tinc dret a criticar la gestió?, jo puc i he d'opinar del que crec que he de fer-ho i solament les gavines i altres aus voladores com els "AGUILUCHOS" no ho entenen així.


Vull que algú amb criteri em respongui a aquesta pregunta:


Heu trobat alguna mentida?

I podria continuar i continuar però de moment ja està bé, i no amenaço amb advocats, la meva única raó són les paraules i encara no he trobat a ningú que negui els fets, solament em demaneu que calli la boca, aixó és LLIBERTAT.

VISCA EL PUBILLA !!!!!!!

Salut i República !!!!!!!!!

Salvador D.Marco Sànchez

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Segurament treuras aquest text, perque encara que parles de democràcia, ets un tirà.
Hem fa molta gracia llegir el munt de barbaritats que escrius i que aquest blog et doni dret a insultar i menysprear a qui vulguis. No crec que dintre de la decencia esportiva (on segurament tu no hi ets) es pugui trobar a algú que banalment digui totes les barbaritats i tonteries que tu dius.
Crec que seria raonable que ja que parles amb tanta vehemencia del club podries intentar alguna vegada fer una critica constructiva (si es que saps el que es) enlloc de fer critiques totalment destructives.
Per la teva informació el torneig sí que es fa. Segurament no rebràs una invitació personal per anar-hi però no et preocupis no li enviem a ningú.

Marco Sànchez ha dit...

Tirà és qui vol fer callar a la gent que no està conforme amb les seves idees.
Barbaritats? Pots dir-me quines i com veus tu una per una?
Insults? Quins i ón?
Crítica constructiva és dir que allò es una meravella quan no ho és?
Ja sé que es fà el torneig, has llegit bé l'article? aixó m'ho dius a mi? però ja veig que la comprensíó de textos no és el teu fort, el que dic és que han deixat perdre un gran torneig a Setmana Santa.
I no necessito cap invitació personal per entrar a un Camp Municipal.
I sobre que treuré aquest text, no és el meu estil, pots dir el que et roti, no tinc cap problema ni cap mena de por.
Per cert el teu nom?


Salvador D.Marco Sànchez

Anònim ha dit...

no te falta razón cuando dices lo que dices del pubilla, algunos niños lo sufren desde hace unos 4 años pero de eso nadie habla y al "que se atreve", lo pagan sus hijos deportivamente, en algunos casos no importa la calidad futbolistica si no, lo pelota que puede llegar a ser el padre, yo tambien lo siento como mio y estos señores que algunos se fuerón y luego volvierón, se fuerón haciendolo mas que mal, y no pasa nada, vuelven como heroes ¿Que tendran pensado esta vez?.
Una pregunta se dice se comenta que vuelve el Sr.Roca ¿Es verdad?, lo que nos faltaba, el correveidile del Sr.Jesus ya tiene a su chivato.

Abur.

Anònim ha dit...

Tengo que felicitarte por todos tus argumentos, y como veo que nadie te reprocha nada sera porque no mientes, te felicito por el argumento, te felicito por tu exposicion, te felicito porque solo dices la verdad, te felicito porque haces uso de lo que otros solo quieren tener para ellos, TE FELICITO POR NO TENER LA POSESION DE LA RAZON O SI, y te felicito por tener los mismos sentimientos deportivos que tengo yo, para que sepas quien soi solo decirte alguna mañana ya no estara en el alto del descampado, todo llegara, eres realmente muy grande, si alguien cree que el SENYOR SALVA no a dicho la verdad y si cree que esto no es constructivo, que se dedique a otra cosa porque la direccion de empresas la lleva fatal la de clubs de futbol a la vista esta.

SALUT I REPUBLICA COMPANY

Anònim ha dit...

Tirano dices carcamal, no debes saber ni la descripcion de esa palabra, tu debes ser uno de los mucos chupaculos que hay en el pubilla, como jode cuando se dice las verdades que a dicho Salva y si supieseis la cantidad de personas que nos alegramos por el mal que le estais haciendo al futbol, aqui no se insulta a nadie solo a los aludidos como tu carcamal, las barbaridades que dices tu las criticas constructivas las tienes que hacer tu arremete contra las acusaciones y di lo que no es verdad carcamal, todo lo que a escrito salva es muy cierto y si no di, escribe y demuestra lo contrario chupaculos carcamal.

Anònim ha dit...

ola soc el sergi i nomes vull dir de moment que encara ningu ha dit que el publicat sigui mentida i encara falten coses com intents d'agressio a membres del cos tecnic del futbol base en partits de l'amateur, linxaments mitjançant foros de futbol cap a persones vinculades al club, males cares x pensar coses diferents als altres i un llarg etc que deixare mes endavant.

Salut, republica i penya los cabras!

Anònim ha dit...

Tranquil Salva EL CARCAMAL CHUPACULOS no te nom ni collons nomes escriu em anonimo lo tambe se jugar al anonimato COBARD CARCAMAL CHUPACULOS.Deu esta em estat depresiu.

Anònim ha dit...

Pick up The Best Deals On [url=http://www.bodybuildingrx.com/products.html]Body Supplements[/url]. You don't the hang of how angelic these are for you. Not on a healthy

diet? Than you have need of to be undergoing supplements for your essence or you intention slowly bag sick as you get older. How

burdensome is it to deem joined dose of vitamins everyday? It's not. And it desire redeem years on your existence! Crack at my Gurantee

or your gain back! I will yourself guarentee that you will get thriving and remark a vast contradistinction or you

get your shekels back! No B.S. Confirm it missing!


[url=http://www.bodybuildingrx.com/products.html]
body building supplement[/url]

Anònim ha dit...

Steelers Heath Miller Jersey

net Shop At Home Click Finish or Back if you want to print another page1 As a result of the wars and the killing that starts to occur when the second seal is opened up, the color black represents the results of what wars start - and that is famine, disease and food shortages

Peyton Manning Authentic Jersey

Ignorance is bless This is simply working backwards from the manifested to the manifesting thought Nothing will bring you joy more than knowing what it is that you are about on this earth? Make a commitment to get a return on that training investment

Cheap Jerseys

Anònim ha dit...

top [url=http://www.001casino.com/]casino games[/url] hinder the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]casino online[/url] autonomous no deposit hand-out at the best [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino
[/url].

Anònim ha dit...

My brother recommended I may like this website.
He was totally right. This post truly made my day.
You can not believe simply how much time I had spent for
this info! Thanks!

Also visit my web-site :: Zahngold Rechner